Pages

Özönlenek a vámpírok

2009. október 18., vasárnap

A vámpír rajongók örülhetnek, hiszen az ősz beköszöntével rengeteg új vámpíros könyv megjelenésével kedveskednek a kiadók a hátborzongató történetek kedvelőinek! Hát, akkor lássuk is a felhozatalt:

1. Stephanie Meyer: Eclipse

Várható megjelenés: 2009. október 30.
A keményfedeles ára: 5999 - Ft, ( a puhakötéses 1000 Ft- tal olcsóbb), de a Bookline-nál kedvezményesen megrendelhető 4800 Ft-ért

Tartalom: ( a bookline oldaláról)
Miközben Seattle-t rejtélyes gyilkosságsorozat tartja rettegésben, és egy gonosz vámpír még mindig nem adta föl, hogy bosszút álljon rajta, Bellát továbbra is minden oldalról veszély környékezi. És mintha ez nem lenne elég, kénytelen választani Edward iránt érzett szerelme és Jacobbal való barátsága között – és közben tudja, ennek a döntésnek az lehet a következménye, hogy újra lángra lobban az ősi ellenségeskedés a vámpírok és a vérfarkasok között. Miközben vészesen közeledik az érettségi időpontja, Bellára még egy további döntés is vár: választania kell élet és halál között. De vajon melyik melyik?

Azok az olvasók, akiket rabul ejtett az Alkonyat és az Újhold, ugyanilyen mohón falják majd Stephenie Meyer magával ragadó vámpír-történetének rég várt harmadik kötetét, a Napfogyatkozást is.

2. Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

Várható megjelenés: 2009. október 31.
Ára: 3499 Ft, de a Bookline -nál kedvezményes áron kapható 2800 Ft-ért

Tartalom (a Bookline-ról másolt):
Senki sem hisz a vámpírokban. Catherine azonban tudja az igazságot. Anyját egy vámpír erőszakolta meg, ezért bosszúból a félvámpír lány évek óta üldözi az élőhalottakat, hátha egyszer a tettes is horogra akad. Egy nap azonban óvatlanul besétál a vámpír fejvadász csapdájába. Bones az egyik vámpírmester, akit gyilkos horda üldöz, így ajánlatot tesz Catnek; együtt talán legyőzhetik a hordát és felkutathatják Cat apját, de ahhoz a lánynak előbb osztoznia kell Bones sorsában; vámpír harcossá kell válnia.

Jeaniene Frost Cat és Bones vámpírvadász-sorozata fergeteges sikert arat a vámpírrománc rajongóinak körében. Humorral, érzékiséggel és hihetetlen izgalmakkal teli könyveit felejthetetlen karakterekkel népesíti be. A Cat és Bones páros egy csapásra világhírű lett, a sorozat pedig vezeti a sikerlistákat.

"Átütő, megindító - egyszerűen fantasztikus" Lara Adria

3. Richelle Mead: Vámpírakadémia

Várható megjelenés: 2009. november 12.
Ára: nos, ezt nem sikerült megtalálnom... (de 20% kedvezménnyel megrendelhető az agavebolt.hu -ról)

Tartalom:
Lissa Dragomirt és Rose Hathawayt két év bujkálás után elfogják és visszazsuppolják a Montana erdőségeinek mélyén megbúvó Szent Vlagyimir Akadémia vaskapui mögé. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és dampyr testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Lissa a vérre – viszonylag konszolidáltan – szomjazó mora vámpírok egyik nagytiszteletű családjának egyetlen leszármazottja és túlélője. Rose, aki életét tette fel legjobb barátnője védelmezésére, a dampyr testőrtanoncok sorát erősíti. A vaskapukon kívül a vérszomjas, élőhalott vámpírok, a strigák lesik az alkalmat, hogy elvegyék életüket, és magukhoz hasonlóvá tegyék őket. De a kapukon belül sem veszélytelen az életük: Lissa különleges mágikus képességei legalább annyira megkeserítik a mindennapjaikat, mint a mindkettőjüket megkísértő tiltott szerelem.

4. L.L. Hamilton, C. Harris, M.J. Davidson: Karó

Várható megjelenés: 2009. november 28.
Ára: 3500 Ft, de a Bookline-on kedvezményes 2800 Ft-os áron megrendelhető

Tartalom:
"Öt szexi vámpírtörténet, két extra csemegével: egy új Anita Blake, és egy új True Blood / Sookie Stackhouse sztorival fűszerezve!”

5. Claudia Gray: Nézz az égre- Stargazer

Várható megjelenés: 2009. november 15.
Ára: 3000 Ft, de a Bookline -on akciósan is megrendelhető 2400 Ft-ért

Tartalom:
Az Evernight időtlen falai között mindenkinek van rejtegetnivalója.
Különösen alakul Bianca és Lucas titkos viszonya. A lány furcsa alkut köt Balthazarral, akit a múltja kísért. De minden veszni látszik, amikor az akadémiára gonosz erők támadnak. Mindennek legmélyén pedig egy borzongató rejtély lappang: Bianca születésének titka.

Ha mindenütt titkokba ütközöl…
Ha már senkiben sem bízhatsz…
Ha a csillagok az egyedüli barátaid…
Ha félsz, hogy elvéted az utad…
NÉZZ AZ ÉGRE!

Olvass ki múltat és jövőt!

Nos, kedves vámpírimádók, gyűjtsétek a zsebpénzeteket, mert ez a két hónap a tiétek!

Nincsenek megjegyzések:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS