Pages

Szösszenet

2012. július 1., vasárnap

Ma délután nagy hévvel nekiestem, hogy megírjam az Amerikai istenekről szóló bejegyzésemet, de két bekezdés után rájöttem, hogy most nincs kedvem. Azért remélem, holnap-holnap után már lesz, mert különben tökre el fogom felejteni mit is akartam meg ilyesmi, és akkor még annyira se lesz kedvem megírni, és akkor megint halogatni fogom, és és....
Úgy érzem, a meleg a ludas. Még az életkedvem is elmegy tőle.

Viszont elkezdtem olvasni a Kísértés Rt. -t, amit az én drága Bridge -em adott kölcsön még jó régen, de sose volt rá időm (khm... amikor meg igen, akkor pedig elfelejtettem, hogy nálam van kölcsönben. De mindegy, szerintem már kezd kiismerni e téren :-) ), és most elolvastam az első fejezetet a melegtől való nagy pihegések közepette, és váh, szerintem én ezt imádni fogom. (ugye fogom?)
Jó lenne már megint imádni egy könyvet. Mert azt úgy szeretem.

ezt meg csak úgy leírtam, hogy úgy tűnjön mintha csinálnék is valamit, pedig nem is. Igen, szerintem is elég átlátszó... na, mindegy. folytatom tovább a pihegést.

3 megjegyzés:

Zenka írta...

Dettó.

Tara Nima írta...

én is dettó.:D
semmi kedvem posztot írni, meleg van, nyűgös vagyok.
pedig most egy tök jó könyvet olvastam ki, igaz, eltartott egy darabig, mert 800 oldal, és van gondolatom is, csak ne kéne megfogalmazni...

Heloise írta...

@Nima : váh, igen ez a legrosszabb, amikor különben ott van egy csomó gondolat meg minden, de mondatokba rendezni már nincs kedve az embernek. Én is kb. így vagyok most, fogalmazásundorom van(meg főzés-, takarítás- stb. undorom) Asszem a flashelésen kívül másra nem vagyok most képes.
(juj, és mi az a tök jó, amit olvastál? vagy még titok? nagyon kíváncsi lettem :-) )

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS