Pages

Az a helyzet...

2013. május 29., szerda

... hogy akárhányszor megnyitom a böngészőt azzal az elhatározással, hogy megírom az élményeimet a Pilátus felesége vagy a Valente könyv kapcsán, inkább olvasni támad kedvem. Szóval, most megvárom, amíg úrinői szeszélyem úgy gondolja egyszer csak, hogy írhatnékja van. 



Mellesleg most elkezdtem olvasni Joanne Harristől a Szederbort, amivel most jelenleg nem tudom hogy is állok. A leírások nagyon hangulatosak meg minden, de a párbeszédek viszont iszonyatosan banálisnak tűnnek nekem, vagy nem is tudom mi rá a jó szó. Most ötven oldal után azon kezdek el gondolkodni, hogy folytassam-e vagy inkább keressek más történetet. Mondjuk a Changelesst vagy az Éjszakai cirkuszt. Mindegy mit, csak szippantson be. Most jelenleg ez az egyetlen vágyam.
Elegem van, hogy mostanában fura viszonyom van a könyvekhez: egy csomót félre kell tennem pár oldal után, mert nem érzem azt a bizonyos érzést.  A Valente könyv óta már hármat raktam vissza a finnyásságom miatt. Szörrrrhnyű!

Helyzetjelentés vége.

6 megjegyzés:

Amadea írta...

Ééééeletjel!:))
Ha nincs kedved írni, akkor hagyjad, vagy írj róluk egy postban, nem kell rágörcsölni.
Annyira vicces, a Changelesst nemrég kértem kölcsön, és az Éjszakai cirkuszt is felhoztam Pestre.
A Szederbor nekem annyira nem tetszett.

Heloise írta...

Jaj, de drága vagy! :-))
Lehet, hogy majd tényleg rövid bejegyzések lesznek belőlük - az az igazság, hogy imádtam mind a kettőt, és azokról mindig olyan nehéz írni bármit is.
:-D ez nem lehet véletlen, ez csakis egy jel lehet! :-) Lehet, neki is esek én is az egyiknek. :-)
Ó, na akkor megnyugodtam amúgy, már tisztára azt éreztem, hogy valami gond van velem - de ha neked sem tetszett annyira, akkor tuti, hogy engem se fog elvarázsolni. (na, de azért még este teszek vele egy próbát, hátha). Mert amúgy semmi gondom nincs vele, csak ezek a párbeszédek... ah, a fejemet fogom tőlük.

Amadea írta...

A többi könyvét viszont szerettem Harrisnek, úgy emlékszem, a Csokoládét olvastad is, vagy nem?
Dehogy van baj veled.:) Én is nehezen írok a kifejezetten jó könyvekről.

Ani írta...

Nálam is ez a helyzet :) 15 könyvem vár arra, hogy posztoljak róla, de egyszerűen nincs hangulatom hozzá...

Andrea írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Heloise írta...

Bocsi, bocsi a kései válaszért :-/ már megint nem jött e-mailes értesítő a kommentekről.
Annamari: Húú, 15 könyv? Az nem semmi :-) Megnyugodtam akkor, hogy van, akivel egy cipőben járok :-) De egyszer csak majd megjön a hangulatunk ahhoz is, a lényeg, hogy olvasni van kedvünk.

@Amadea: Nem, a Csokoládét nem olvastam, de majd azzal is fogok próbálkozni. Ez az első könyvem Harristől. Most a Szederbor elkezdett tetszeni, szóval majd folytatom a vele való barátkozást :-)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS