Pages

#június

2019. július 14., vasárnap


Jól elszaladt mellettem ez az utóbbi három hét, és csak kábé most realizáltam, hogy már itt toporgunk a hónap közepén. Köszönöm szépen az érdeklődéseket mindenféle platformon, nincs semmi gond, csak zajlik az élet. :) 
Rengeteg minden történt, csupa jó és érdekes dolgok:  voltunk nyaralni a csodálatos Krakkóban, ahol fantasztikus hetet töltöttünk el - ennek a lehetőségét köszönjük a jófej cicáinknak, akik elengedtek minket, valamint a legjobb cica Mary Poppinsunknak, akinél tudtuk, hogy jó kezekben lesznek a mi négylábú gyermekeink. Valamint úgy örülök, hogy a Fiatalúr is könnyen adaptálódott az új helyzethez és az utazáshoz is - emiatt kicsit izgultam ugyan, hiszen egy öt hónapos babáról van szó, de kezdem megtanulni, hogy teljesen felesleges vele kapcsolatban idegeskednem, szuperül alkalmazkodik mindenhez.  Aztán ott volt a születésnapom, valamint a szokásos több napos ünneplése is - bár a júniust könyves beszerzések szempontjából ismét csak nullás hónapnak kellett nyilvánítanom, de a július végre határozottan nem lesz az. 

Megint lógok jó pár poszttal, úgymint a Nórával Henrik Ibsentől, valamint Jodi Picoult Tizenkilenc percéről sem írtam még, pedig brutálisan jó olvasmány volt. Igazából az elolvasása után napokig nem tudtam más könyvre nézni, és gyanítom, hogy az enyhe olvasási válság, ami kerülgetett engem az utóbbi héten valószínűleg neki köszönhető. Kellett egy kis idő, hogy túllépjek rajta lelkileg. A Nóra újraolvasás volt, amiről szépen lassan készülget a bejegyzés, a hét folyamán tervezem befejezni. Érdekes amúgy, hogy most nem hatott olyan elementáris erővel mint anno középiskolában. A Vörös sátorról szóló posztot továbbra is tologatom magam előtt, azért remélem, decemberre megleszek vele. Lassan most már kezd a mumusommá válni. 

Már csak két hét és az én blogom is jubilálni fog, így a blogszületésnapomról kivételesen meg fogok emlékezni egy külön bejegyzéssel (azért a tíz év mégis csak valami, nem?), valamint theodorához hasonlóan én is szeretnék egy bejegyzéssorozattal jelentkezni ennek kapcsán. Szóval vészesen fogy ez a július, nekem meg rengeteg tervem van még. 
Vajon ha rendelek egy időnyerőt az ebayről, az segíthet? 
És az vajon megérkezik még júliusban?
Égető kérdések ezek, kérem!

A többiek júniusa:

4 megjegyzés:

Nita írta...

De jó, Krakkó, még nyolc éve voltam ott, nagyon szerettem, jó lenne majd valamikor visszamenni. :) Örülök, hogy a Fiatalúr is jól bírta az utat és lehet vele is menni. :)
A szülinapi blogbejegyzésekre meg kíváncsi leszek, bármikor is készülnek el. :)

Heloise írta...

Mi két éve voltunk ott először, én egyből beleszerettem a hangulatába :) de még tervezünk visszatérni, mert ez a mostani nyaralás is rádöbbentett, mennyi minden maradt ki már megint. :))

Aranyos vagy! <3 A terveim szerint a jubilálás után jelentkezem velük, mert legalább 5-6 bejegyzést terveztem ennek kapcsán, és úgy nagyon sűrű lenne a július

theodora írta...

Nagyon boldog szülinapokat - neked és a blognak is :*
Már öt hónapos? :O Atyaég, így venni észre, hogy repülnek a hónapok - úgy érzem nemrég történt is hogy megosztottad velünk, hogy bővült a család :)
Várom a Nórás bejegyzésed, bennem is érnek ilyen régi újraolvasások - csak persze nem tudom rávenni magam, hogy ezekre időt szakítsak.

Heloise írta...

Köszönöm szépen! :*:))
Hát igen, hihetetlen gyorsan telik ez a fránya idő! Én is csak pislogok sokszor :)
Elhiszem, most bennem valamiért nagyon mocorog ez az újraolvasás érzés, most hogy betáraztam friss megjelenésekből egy se érdekel, csak az újraolvasások vonzanak :D tipikus én :P

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS