Pages

Chiao!

2012. augusztus 30., csütörtök

Csak gondoltam helyzetjelentek egy picit. Épp' egy hatalmas utazótáska vár engem a kanapén, hogy megtöltsem telistele ruhákkal, könyvekkel meg mindenfélével, ugyanis holnap reggel indulunk nyaralni. *hangos sikoly* Bár ez lassan már inkább őszölésnek nevezhető... Sebaj.

Szóval, holnap reggel útra kelünk. Az úticél pedig íme:


Juj! Alig várom már (bár a cicáim nagyon hiányozni fognak...) Most tök jól hangzana, ha azt mondanám, hogy Frances Mayes könyve adta ehhez az ötletet, de sajna nem így van. Persze, ettől még csudajó lesz személyesen is megtapasztalni az ott leírtakat, bár mi nem tervezünk nyaralót venni. De ez már részletkérdés.
És hogy milyen könyveket viszek magammal? Sokat vacilláltam rajta, hogy őszinte legyek... A Kindle -t nem akartam vinni, mert túl drága kütyü ahhoz, hogy valamelyik strandon csak úgy eltűnjön vagy ilyesmi. Aztán még nálam van négy olvasatlan könyvtári könyv is, de amilyen mákom van mindig ugye... tuti, hogy valami bajuk lenne. Azt a stresszet meg nem bírnám - szóval, így a könyvtári könyvek is kilőve.

Ó, ezek a problémák... Igazából, úgyse hiszem, hogy sokat tudnék ott olvasni, mert én azt vallom, ha már az ember megy világot látni, akkor lásson is. De biztos lesznek nyugis órák - pl. a szieszta miatt -, amikor nem tudok magammal mit kezdeni, szóval jó az ilyesmire is felkészülni.
Egyelőre úgy néz ki, hogy ők utaznak majd a táskámban:









Azért csodálkoznék, ha ezekből akár egyet is ki tudnék olvasni. Bár lehet, hogy még ma este vagy holnap reggel egy másikat is bedobok csak a biztonság kedvéért (pl. most az Eat, Pray and Love -on gondolkodom) ... Áh, de nem kell több szerintem. Igazából, a Monte Cristo már önmagában bőven elég lenne, de amilyen féltégla könyv, kicsit macerás lenne ide-odahurcibálni a táskámban, szóval az csak amolyan esti olvasmánynak van tervezve. Még valamit akartam különben írni, de elfelejtettem...
Addig is legyetek jók meg minden!
Találkozunk szeptember 10.-én újra ugyanitt! (feltéve, ha nem szenvedünk autóbalesetet az agresszív olasz vezetők miatt...)

8 megjegyzés:

Amadea írta...

Jó nyaralást, érezzétek jól magatokat!:)
Négy könyv? Elég lesz az, és milyen jók!:)

Grey Katherine írta...

Nagyon sok szép élményt és jó könyvélményt kívánok!

Heloise írta...

Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek, olyan aranyosak vagytok! :-) Már nagyon izgulok különben. :-)

@Amadea: szerintem is bőven elég - inkább a hangulatolvasó mivoltom miatt izgulok :-D Tuti, hogy pont olyan fog kelleni, amit otthon hagytam :-D

Zenka írta...

Ó, szép nyaralást, ne olvass sokat :)

Heloise írta...

Köszi Neked is :-) Á, nem fogok ígérem :-)

Ani írta...

Ez nagyon jól hangzik :) Nyaralj helyettünk is ;) Nézelődj sokat!

Amadea írta...

Ezzel én is mindig így járok, kb. az egész könyvtáramat magammal kellene cipelnem:)

Heloise írta...

@Ani : Köszi szépen Neked is :-)) A nézelődés megvolt bőven - legalábbis amennyit bele tudtunk zsúfolni ebbe az egy hétbe :-)

@Amadea: :-)) úgy tűnik, ez amolyan könyvmoly betegség lehet :-))

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS