Pages

Breaking News!

2019. február 14., csütörtök


Sokat gondolkodtam rajta már régóta, hogy hogyan is tudnám ezt a témát felvezetni, de nem igazán találtam hozzá megfelelő kezdőmondatot. Pedig a jó kezdőmondat mindig fontos - én mindig is ezt vallottam: nemcsak a regényekben, hanem az életben is.
De most inkább ahelyett, hogy tovább gondolkodnék rajta, rögtön a közepébe is vágok. Szóval, az történt, hogy január 31-én egy sok-sok éve vágyott dolog vált valóra számomra (számunkra) : anya lettem ( vagyis szülők lettünk).  Ebben a két szóban számomra minden benne van: a sok év alatt érlelődött vágy; a sok éves küzdelem majd a - szó szerint -  hihetetlen öröm, ami kerekedett és kerekedett bennem a hónapok során. 

Mivel ez a téma a blogot is érinti, így úgy gondoltam, hogy a változások előtt szeretnék magyarázatot adni. De hogy őszinte legyek, a további lépésekről és következményekről fogalmam sincs... Minden annyira új és képlékeny, még csak most ismerkedünk a fiatalúrral ugyanis. Nem fogok elbúcsúzni végleg a blogolástól, ez biztos.  De az is szinte borítékolható, hogy az első (vagy esetleg két?) hónapban jóval kevesebb lesz itt részemről az aktivitás, hacsak nem konvergál majd a nullához. De igyekszem ezt az újfajta szerepemet összehangolni a hobbijaimmal - köztük az olvasással és a blogolással is. Lehet, hogy a pár hét letelte után külső szemlélőként nem nagyon lesz feltűnő a változás, lehet az is persze, hogy ritkábban tudok jelentkezni. Ezt még tényleg nem tudom. Biztosan jönnek be egy bizonyos idő elteltével nagyobb számban gyerekkönyves ajánlók is - elvégre a fiatalúr olvasóvá nevelését fontos dolognak tartjuk - , valamint a gyerekneveléssel foglalkozó könyvek is felkerülnek az olvasmánylistámra, így biztosan a blogra is írni fogok róluk ezt-azt. De persze emellett a saját stílusomnál, ízlésemnél is maradni szeretnék.  (egyébként a héten sikerült végre befejeznem a Shirley-t is Charlotte Brontëtól, és csigalassúsággal ugyan, de a poszt is íródik róla)

Vagyis a türelmeteket kérném egy ideig, amíg összekapom magam, valamint azt, hogy picit örüljetek velem akár egy félperc erejéig. Hiszen a boldogságom leírhatatlan és elmondhatatlan. Hugh Grant szavaival tudnám talán a legjobban megfogalmazni: "Hihetetlen, de élmény!" 
Tényleg az.

20 megjegyzés:

theodora írta...

Ohhhhh, gratulálok nektek és üdv az új - leendő könyvmoly? - úrfinak! :)))

Bea írta...

Szívből gratulálok :-)

Nita írta...

Gratulálok, a blog megvár, és mi is. :)

Bridge írta...

Auntie Bridget imád mindannyiótokat! <3

(Majd írok én helyetted a Shirley-ről! :D )

Szilvamag írta...

Ó micsoda jó hír! :) Gratulálok! Sok egészséget és nyugodt hosszú éjszakákat kívánok! :)

Tara Nima írta...

gratulálok a fiatalúrhoz, és nyugodalmas éjszakákat is kívánok.:))

Júlia írta...

Gratulálok :)

Lobo írta...

Gratulálok, sok boldogságot és egészséget kívánok a családnak! ❤️

Heloise írta...

Nagyon szépen köszönöm nektek :) eddig úgy tűnik szerencsére hogy szeret estenként aludni (aztán majd kiderül persze :) )
@theodora: rajtunk nem fog múlni a dolog, rajta leszünk az ügyön :)

@Bridge: mondjuk már tényleg simán megírhatnád, úgyis tudod a véleményet :D

Nikkincs írta...

Gratulálok, nagyon sok boldogságot és örömöt kívánok Nektek! Mi meg várunk vissza, ahogy a szülői lét mellé belefér a blogszféra majd neked :)

Ilweran írta...

Szívből gratulálunk :)

ötpercrekreativ írta...

Nagyon-nagyon gratulálok nektek! :)

Heloise írta...

Nagyon szépen köszönöm nektek is! :)

Amadea írta...

Gratulálok!:)

PuPilla írta...

Aww! Gratulálok! *-* Szuper hír! A blog megvár, meg mi is! ;)

Grey Katherine írta...

Gratulálok! Nagyon sok boldogságot kívánok!

amilgade írta...

Szívből gratulálunk!! 😍😍😍

Heloise írta...

Nagyon szépen köszönöm nektek! :) *.*

Panna írta...

Szívből gratulálok, és sok boldogságot! :)

Heloise írta...

Nagyon szépen köszönöm, Panna! :)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS