2009. október 22., csütörtök

Jön, jön a botránysorozat második része!!


Majdnem el is felejtettem írni, hogy a Monaldi&Sorti neve alatt futó sorozat második része, a Secretum hamarosan boltokba kerül Magyarországon is. Akinek bejött az Imprimatur, azok novemberben örülhetnek, mert lesz könyv, amivel szórakoztathatják magukat ezekben a ronda időkben.

Aki még egyik könyvet sem olvasta, sose késő! :)

Szóval, a Secretumért november 16-án kezdődik a nagy hajsza! Az ára 4999 Ft (kicsit borsos ár, még szerintem számíthatunk a további emelésekre, ahogy az a sikerkönyveknél lenni szokott), de a Bookline-on megrendelhető 20% kedvezménnyel, 3992 Ft-ért.

Ja, és hogy miről szól a második rész?

Róma, 1700 júliusa. Atto Melani, a Napkirály titkosügynöke az európai politikai elit legfontosabb tagjaival Spada bíboros villájába érkezik, hogy részt vegyen a bíboros unokaöccsének az esküvőjén. Az ünneplés azonban csak ürügy, mindenki a pápa súlyos betegségével, és a spanyol király közelgő halálával foglalkozik. Károlynak ugyanis nincs örököse, és Lipót császár valamint Lajos király, akik közt a Vatikán vállalta fel a közvetítő szerepét, egyaránt igényt tartanak a trónra. Melani apát titkos mesterkedéseivel egy olyan összeesküvést indít útjára, amely akár az egész kontinenst a háború torkába sodorhatja.

Vélemények:

0 hozzászólás:

Related Posts with Thumbnails