Pages

Asszociációs játék - orosházi könyvtár módra

2010. szeptember 20., hétfő

"Hozzávalók:

Egy felkérés, egy könyvesblog - bár nem annyira szükséges, fejben is meg lehet csinálni, sőt a könyvtár emailcímére is elküldhetők a válaszok - , öt szó, asszociációs képesség.

Megköszönjük a játék lehetőségét, az utóbbi két hozzávalót alaposan összekeverjük, majd egy blogbejegyzésben tálaljuk, melynek a végén másik öt bloggert feltüntetünk. "

Nos, kedves Bridge, köszönöm szépen, hogy gondoltál rám, és én is részt vehetek ebben a nagyon érdekes játékban. S szeretném Kedves Olvasóim, és úgy mindenkinek a figyelmét felhívni arra, hogy október 9-én az Alföld egy apró városkájában - ahol mellesleg eddigi életem nagy részét töltöttem - Orosházán, a Justh Zsigmond Városi Könyvtár szervezésében sor kerül egy hatalmas könyvbarát találkozóra, ahol rengeteg izgalmas, vicces és érdekes programokban vehet részt mindenki, aki egy kicsit is bolondul a könyvekért - vagy éppen nagyon.

De addig is, amíg erre sor kerül, van ez a kis játék: szóval, az alábbi öt szóra kell szintén öt szóban asszociálni - bár, szerintem nem olyan szigorúak a szabályok, lehet több is, mint öt szó :-)

1. olvasás: élmény, szenvedély, kényelem, kaland, "egyedül-de-mégse-magányosan" érzés

2. kortárs magyar irodalom: érthetetlen, depresszió, érdektelen, távoli, más

3. e-könyv: szemüveg, könny, ingyen, megfoghatatlan, kapható

4. könyves blogok: közösség, anyagi csőd, rokonlelkek, bizalom, felfedezés

5. könyvtár: papírillat, nincs bent, katalógus, barangolás, könyvlimit


Nos, nem tudom mennyire ért körbe a játék, de az alábbi öt embert kérem fel a játék folytatására: ( ha esetleg megkaptátok már mástól vagy nincs kedvetek játszani, akkor bocsánat)

Miestas, Ildy, Tricia, Rysonne, Tessa

5 megjegyzés:

Zenka írta...

Én azt írtam a könyvtárra, ez is bent van, te meg, hogy nincs :D
A papírillatot kihagytam, pedig az is fontos!

Miestas írta...

Köszönöm rokonlélek :-))

Bridge írta...

Köszi, hogy beszálltál. :-) Nagyon nem áll jól a kortárs magyar irodalom szénája, ahogy elnézem...

Heloise írta...

Zenka, áh én ott mindig pórul járok :-D tuti, hogy ha valamit keresek, az nincs bent. Szóval, mostanában inkább lista nélkül indulok, és akkor jönnek a kellemes meglepetések :-)

Miestas, szívesen rokonlélek :-)

Bridge, ez annyira megtetszett ez az ötlet, hiba lett volna kihagyni :-)igen, én is pont ezt néztem, hogy szinte senkinek sem a pozitívumok ugranak be elsőre. Pedig, most, hogy kicsit jobban belegondolok, vannak jó írók/írónők, csak a velük kapcsolatos élményeket elnyomják az "orr fennhordó" emberkék :-S

Ani írta...

Egy kis játékra hívnálak, ha elfogadod, nem tudom, kedveled-e az ilyesmit!

http://konyvekhangja.blogspot.com/2010/09/jatek.html

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS