Pages

Könyvesbolti morzsák

2018. február 2., péntek


- Hello. Egy kézilabdát keresek.
- Hogy a micsodát???? Itt??? - kérdezném kikerekedett szemmekkel, de udvarias vagyok, így nyugodt hangon és rezzenéstelen arccal ezt mondom: - Megismételnéd, kérlek?
- Egy kézilabdát. - Nagyokat pislogok, nem tudom feldolgozni ezt az információt. Kézilabdát egy könyvesboltban? Gondolom, látja az értelmes tekintetemet, ami élettelenné meredt ezalatt, így ismét megismétli, most egy kicsit máshogy, kicsit tagoltabban: - Egy kézilabdás könyvet keresek.
- Jaaaa! Vagy úgy! - és közben arra gondolok, hogy de jó, hogy mégis normális vevővel van dolgom, nem olyannal, aki kézilabdát keres egy könyvesboltban...  - Azt hiszem, most csak egyetlen fajta kézilabdás könyvünk van, azt itt találod, illetve errefele még tudsz nézelődni ladbajátékokkal illetve sporttal foglalkozó könyvekkel kapcsolatban. - Most a lány néz rám totál értetlenül.
- Őőőő.... bocsi, de én naptárat mondtam, kézinaptárat.

8 megjegyzés:

PuPilla írta...

Hát ezt nem is értem.. :D Most akkor mit is akart?! :D

Heloise írta...

@PuPilla: Én voltam a süket :D de jót röhögtünk együtt ezen utána :D
bár én még a mai napig meg mernék esküdni, hogy ő tényleg kézilabdát mondott :D :D

PuPilla írta...

Jaaaa, kellett egy nap, hogy leessen, hogy félrehallottad... :D Asszem nem voltam tegnap a helyzet magaslatán! :D Leszívott ez a hét nagyon... :) most csak pihi és olvasás és... kézinaptár! :D

Heloise írta...

Áh, segáz, látod én meg mindenféle naptárat értek labdának :D
Remélem, sikerült kipihenned magad a hétvégén és ez a heted már nyugisabb! :)

PuPilla írta...

Aaa, képzeld igen! Olyan jó hétvégém volt tele könyvekkel és olvasással! :) És ez a hetem lazább és rövidebb is, éljen! :)

Heloise írta...

Ó, ez nagyon szuperség!!:)Az ilyen hétvégék a legjobbak! (nekem az egész hétvégén át tartó migrénem nagyon keresztül húzta a számításaimat :( )
Éljenek a rövid hetek!! :) Én most reggel óta csak arra tudok gondolni, hogy mikor leszek ma végre megint pizsamában... :D

PuPilla írta...

Sajnos nekem is eléggé fájt a fejem, de csak tegnap... aztán puff, hóesés jött... Utálom a frontokat, meg hogy ennyire változékony az időjárás. :(
Ó, ne is mondd! :D Néha már felkeléskor azt várom, hogy mikor rogyhatok le az ágyba megint, pizsiben! :D

Heloise írta...

@PuPilla: igen, nekem is nagyon úgy tűnik, hogy a front hozza ki ezt belőlem. :(
:D :D én is így vagyok! Minden. Reggel. :( :D

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS